Allergie informatie: Clam chowder vissoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vongole
- gemengde vis (diepvries)
- 1,25 liter visbouillon
- 1 eetlepel olie
- 40 gram magere spekreepjes
- 40 gram ui gesnipperd
- 50 gram bleekselderij in boogjes
- 150 gram aardappelblokjes (gekookt)
- 4 druppels tabasco
- 0,5 theelepel worcestershiresaus
- 1 eetlepel salie fijngehakt
- 0,5 theelepel tijm
- 1 laurierblad
- klein blikje tomatenpuree
- 1 deciliter kookroom
- 1,5 eetlepel maizena
- 2 bosuitjes
- bieslook fijngeknipt
- peterselie fijngehakt
- zout
- peper
- 4 grote italiaanse bollen
Meer Recepten
- Soto Ikan (Vissoep)
Met kabeljauwfilet, tomaten en salamblad uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 45 minuten
Soepen - jaccor - Vissoep
Met witvis, ui en wortel uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Maaltijdsoepen - harwoon - Zoetzure vissoep
Met visfilet, paksoi en spaanse peper uit Thailand
4 porties - 35 minuten
Warm - lekker_koken - Snelle vissoep
Met visfilets, zeevruchten en visfond uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Maaltijdsoepen - CatelijneE - Vissoep
Met zalm, tomatenpuree en prei uit Rusland
5 porties - 1 uur en 10 minuten
Soepen - Taibahr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Maaltijdsoepen
- Clam chowder vissoep
- Allergieen informatie