Allergie informatie: Indo-china Mie
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram rijstmie, gekookt volgens voorschrift
- 2 eetlepels arachideolie
- 100 gram varkenshaas, in reepjes
- 100 gram gepelde garnalen
- 1 stuks kipfilet, in reepjes
- 1 stuks fijngesneden ui
- 1 stuks dunne prei, in ringetjes
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks chilipepers, in ringetjes
- 1 theelepel djahe
- 2 theelepels sesamolie
- 5 stuks lenteui, in ringen
- 2 stuks gehakte tomaten
- 2 eetlepels tamarindepasta
- 1 eetlepel droge sherry
- 1 eetlepel nuoc mam of nam pla
- 1 eetlepel citroenrasp
- 2 theelepels suiker
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 kopje water
- 1 theelepel bouillonpoeder
- 1 kopje korianderblad
- schaaltje nuoc cham gung
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Biefstukreepjes met mie
Met biefstuk, chinese mie en broccoli uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Mie-salade met sesam en garnalen
Met rijstmie, knoflook en rijstazijn uit Thailand
4 porties - 30 minuten
Salades - 34533 - Mie met bloemkool
Met bloemkool, garnalen en mie uit China
4 porties - 35 minuten
Miegerechten - 34533 - Mie met gamba's
Met mie, gamba's en gember uit China
6 porties - 45 minuten
Miegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Indo-china mie
- Allergieen informatie