Bloemkool-tomatenschotel (eventueel vegetarisch)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Was de en snijd deze in kleine roosjes.
  2. Schil de aardappelen en snijd deze in plakken of kleine blokjes.
  3. Vermeng de aardappelen met de ontvelde en klein gemaakte , de geraspte knoflook, en ui.
  4. Bak de kip en snijd deze in kleine blokjes.
  5. Leg de kip over de .
  6. Strooi hierover 2 eetlepels .
  7. Leg hierop de .
  8. Klop de crème fraîche met de en giet dit over de .
  9. Strooi de erover en schuif de schaal in een voorverwarmde oven, bak deze nog 30 minuten op 220 graden C.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bouillonpoeder en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Bloemkool-tomatenschotel (eventueel vegetarisch) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Bij het bereiden had ik het al kunnen weten: de walnoten bij de ingrediënten worden in het recept niet genoemd en de aardappelen staan wel in het recept maar niet bij de ingrediënten. Walnoten, kaas,... Lees reactie
Pol 28 mei 2015
Ik heb vandaag je ovenschotel gemaakt, in één woord heerlijk.Ik heb de vegetarische variant gemaakt. Bedankt en groetjes Gemma
gbvm 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
452 kcal
22%1808 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
2%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
3%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bloemkool-tomatenschotel (eventueel vegetarisch)