Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bretonse gehaktschotel met aardappelen recept
Bretonse gehaktschotel met aardappelen recept

Bretonse gehaktschotel met aardappelen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de aardappelen in water met wat zout gaar. verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul. Roerbak de groenten in de rest van de olie beetgaar. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel het gehakt over de bodem van een ovenvaste schaal en schep de groente erop. Bestrooi met kaas en laat het gerecht in een voorverwarmde oven (200 graden C.) in ca. 7 min. gratineren. Serveer met de gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bretonse gehaktschotel met aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven