Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli zalmtaart met brie recept
Broccoli zalmtaart met brie recept

Broccoli zalmtaart met brie


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 ˚C Laat de diepvriesblaadjes ontdooien. Verdeel de broccoli in roosjes en kook de roosjes 1 à 2 minuutjes beetgaar in kokend water met zout. Spoel ze direct om met koud water om doorgaren te voorkomen en laat ze uitlekken in een vergiet. Halveer de kerstomaatjes en schep met een theelepeltje het vocht en de zaadjes uit de helftjes. Snijd het stuk brie in blokjes. Vet de ovenschaal in met boter en bekleed hem met de plakjes deeg, (het past precies, beetje bijsnijden en plakken) Verdeel de zalmsnippers en vervolgens de tomaatjes, de broccoliroosjes en de blokjes brie over de bodem (ik meng alles eerst in een schaal en mieter er dan alles in) Klop de eieren samen met het bekertje crème fraiche en zout en peper en theelepeltje paprikapoeder schuimend, flink kloppen dus en dan over de vulling gieten. Daarna de geraspte kaas erover heen en de taart net iets onder het midden van de oven in 27.5 minuten gaar bakken. Lekker met salade!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli zalmtaart met brie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven