Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde Paprika (3) recept
Gevulde Paprika (3) recept

Gevulde Paprika (3)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 200 graden C. Snijd de kapjes van de paprika's en ontdoe ze van zaadje en zaadlijsten. Spoel de paprika's even schoon onder stromend water en houd de paprika's bij de eigen kapjes. Meng het gehakt met het ei, de uitjes, champignons, knoflook en gehaktkruiden. Vul de paprika's met het mengsel en plaats de kapjes er terug op. Zet een schaal water onderin de oven en zet de paprika's op een rooster in het midden van de oven. Laat dit ca 1,5 2 uur in de oven. Als je ziet dat de schil van paprika's beginnen te verkleuren, zet je de oven lager (ca. 150 C). Direct serveren! Erg lekker met rijst, sperzieboontjes (of erwtjes) en goulash-ofwel paprikasaus

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika (3) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde Paprika (3) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Kan dit recept ook zonder oven?
    Mariam Kuijpers gaf dit recept op 14 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven