Allergie informatie: Gevulde tomaten met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 grote trostomaten
- zout
- 12 groene olijven
- 2 sjalotjes
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 eetlepel tijm
- 3 eetlepels mayonaise
- 100 gram geraspte jong belegen kaas
- 2 blikjes zalm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Gevulde tomaten met zalm
- Allergieen informatie