Allergie informatie: Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 16 vellen lasagne
- 5 eetlepels olijfolie
- 4 sjalotjes
- 400 gram tomatenblokjes uit blik
- 500 milliliter rundvleesbouillon
- 40 gram bloem
- 1 pot geroosterde paprika's
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika
- Allergieen informatie