Allergie informatie: Mexicaanse ovenschotel met gehakt en tortillachips
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie traditioneel
- 2 tenen knoflook, gepeld en gesnipperd
- 350 gram rundergehakt
- 750 gram mexicaanse wokgroenten (diepvries)
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 2 theelepels gemalen komijn
- 1 theelepel paprikapoeder
- 150 gram tortillachips naturel
- 150 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader