Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenschotel kabeljauw recept
Ovenschotel kabeljauw recept

Ovenschotel kabeljauw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng voor de marinade de wijn aan de kook. Voeg de ui en de tijm toe aan de wijn en haal van het vuur. Laat in 30 minuten helemaal afkoelen. Leg de vis in de ovenschaal, bestrooi met peper en zout en schenk de marinade erover. Laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Schenk de wijn zoveel mogelijk uit de ovenschaal, maar laat de rest van de ingredienten in de schaal. Bewaar een beetje van de wijn. Schenk de olie over de kabeljauw en zet 7 minuten in de oven. Schenk, als het wat te droog word, wat wijn over de vis. Rasp de gele schil van de citroen en meng met de peterselie en de knoflook. Neem de vis uit de oven en bestrooi met het mengsel.

Serveersuggesties

Serveer het bijvoorbeeld met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschotel kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovenschotel kabeljauw heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Dit is geen ovenschotel, maar een oven visgerecht!
    Ine gaf dit recept op 14 april 2016 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven