Allergie informatie: Provencaalse gehaktschotel met mosterdpuree
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie traditioneel
- 2 tenen knoflook, gepeld en gesnipperd
- 400 gram rundergehakt
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
- 400 gram verse roerbakgroenten (bijv champignonroerbak mix)
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 eetlepels grove mosterd
- 500 gram aardappelpuree
- 100 gram geraspte belegen kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Provencaalse gehaktschotel met mosterdpuree
- Allergieen informatie