Allergie informatie: Zuurkoolschotel met ananas en kaassaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gele rozijnen
- 200 gram zilvervliesrijst
- 2 sjalotjes (of 1 ui)
- olie
- 400 gram rundergehakt
- peper
- kerriepoeder
- 1 blikje mandarijntjes
- blikje schijven ananas
- 1 zakje kaassaus
- 1 zakje wijnzuurkool (500 gram)
- eventueel 75 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Zuurkoolschotel met ananas en kaassaus
- Allergieen informatie