Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Partybrood met gehakt, paprika en kaas recept
Partybrood met gehakt, paprika en kaas recept

Partybrood met gehakt, paprika en kaas


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snij het stokbrood in de lengte door en hol het uit, zodat de vulling in de stokbroden kan worden aangebracht. Let op dat de lengte van het stokbrood binnen de bakplaat past.

Vulling:
Klop het ei los, rasp de belegen kaas en snipper het uitje. Kneed dit door het gehakt en voeg hier het uitgeknepen knoflookteentje, peper, zout, paprikapoeder, tomatenpuree en ketjap aan toe. Goed doorkneden en vervolgens verdelen over de 2 stukken stokbrood.
De 2 helften in een voorverwarmde oven gedurende 20 minuten bakken op 180 graden.

Garnering:
Neem na de baktijd de plaat uit de oven en garneer de broden met paprika en tomaat. Tenslotte de jonge kaas in plakjes over het gehakt verdelen. Het stokbrood nogmaals in de oven plaatsen, maar nu bovenin. Het partybrood afbakken tot de kaasgarnering is gesmolten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit partybrood met gehakt, paprika en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven