Allergie informatie: Alles in het groen
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram haricots verts
- 75 gram gehakte diepvries spinazie
- 150 gram tagliatelle
- 2 theelepels olijfolie
- boter
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels creme fraiche
- 0,5 theelepel groene pesto
- 2 eetlepels geraspte belegen kaas
- extra geraspte belegen kaas
- 2 theelepels melk
- 1 theelepel peterselie
Meer Recepten
- Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Kerrykip van het spit
Met kip, nandan massala en zeezout uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - hots - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Kabeljauw met kruidenkorst
Met kabeljauwfilet, limoen en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Alles in het groen
- Allergieen informatie