Allergie informatie: Farfalle met zalm-citroensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bladspinazie
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 500 gram zalmfilet
- 2-3 eetlepels olijfolie
- 1 citroen (biologisch)
- zout
- peper
- 150 milliliter slagroom
- 0,5 bouillonblokje
- 1-1,5 eetlepel allesbinder
- 500 gram farfalle
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Farfalle met zalm-citroensaus
- Allergieen informatie