Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fettuccine met oesters, garnalen en rucola recept
Fettuccine met oesters, garnalen en rucola recept

Fettuccine met oesters, garnalen en rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Open de oesters en haal ze uit de schelpen. Snijd het vruchtvlees en de garnalen heel fijn. Bak dit in de olie met de knoflook en rucola en voeg er op het laatst de versgemalen peper en zout toe. Kook de pasta beetgaar en meng de fettuccine met de saus. Bereid individuele porties en werk af met de schelpen en wat verse rucola.

Serveersuggesties

Aanbevolen wijn : Fiano Feudi di San Gregorio

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fettuccine met oesters, garnalen en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven