Lasagne met mozzarella

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Kook in een pan met ruim water en de in 8 minuten beetgaar.
  2. Breng in een andere pan ruim water aan de kook.
  3. Ris de kruiden van de takjes en knip ze fijn.
  4. Ontvel de , verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes.
  5. Breng ze op smaak met en 1 theelepel Italiaanse kruiden.
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  7. Breng in een steelpan de en aan de kook en laat het 2 minuten doorkoken.
  8. Breng het van het vuur af op smaak met .
  9. Snijd de mozzarella in dunne plakjes.
  10. Vet een ovenschaal van 25 x 25 cm in met boter.
  11. Laat de uitlekken.
  12. Leg op de helft van elk vel de helft van de kaas, plakjes mozzarella, 1 theelepel kruiden en geraspte kaas.
  13. Bestrooi het met .
  14. Vouw de dubbel en druk de zijkanten goed aan.
  15. Leg ze in de ovenschaal en schenk de salieroom erover.
  16. Bak het gerecht in het midden van de oven 5 minuten tot de kaas is gesmolten.
  17. Verdeel de lasagne over 4 borden en garneer met de tomaatblokjes en de rest van de kruiden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom, parmezaanse kaas, boter om in te vetten
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom, parmezaanse kaas, boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kruidenmix
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
64 kcal
3%256 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne met mozzarella