Allergie informatie: Lasagne, traditionele
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijngehakt
- 1 stengel bleekselderij, in boogjes
- 400 gram rundergehakt
- 1 liter tomatensaus, traditionele of gezeefde tomaten
- 50 gram roomboter
- 50 gram bloem
- 500 milliliter volle melk
- 250 gram lasagnebladen
- 1 bol mozzarella (125 gram) in plakjes gesneden
- 1 theelepel gedroogde oregano
- handje basilicumblaadjes
Meer Recepten
- Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Bolognaise-pastasaus voor spaghetti/macaroni en lasagne
Met tomaten, rundergehakt en runderbouillon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - azuro - Namaak lasagne met restjes
Met krielaardappels, boontjes en kip shoarma uit Nederland
3 porties - 25 minuten
Ovenschotels - francisb - Pastasalade met groenten en pestodressing
Met spirellipasta, pastagroenten en mager spek uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Pilaf van meergranenrijst en kipshoarma
Met meergranenrijst, kipshoarma en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Lasagne, traditionele
- Allergieen informatie