Allergie informatie: Linguine met spinazie, ham & salami
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 centiliter olijfolie
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 1 rood pepertje
- 0,5 prei
- 0,5 paprika, geel of groen
- 25 gram funghi porcini (eekhoorntjesbrood, meestal gedroogd)
- 200 gram bladspinazie (diepvries)
- 0,5 kruidenbouillonblokje
- 1 dessertlepel groene pesto
- 200 gram Boursin Cuisine tomaat & Mediterrane kruiden
- 5 centiliter koksroom
- 125 gram salami, in dikke plakken van ca. 4 mm
- 125 gram gekookte ham, in dikke plakken van ca. 4 mm
- 450 gram linguine (bij voorkeur la Vialla)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Linguine met spinazie, ham & salami
- Allergieen informatie