Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta geitenkaas recept
Pasta geitenkaas recept

Pasta geitenkaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de pasta in driekwart van de tijd net niet gaar (bijt erop en de binnenkant voelt nog stevig aan), voor spaghetti 6 minuten. Snijd alle roosjes van de broccoli en breek die zo dat het allemaal ongeveer dezelfde maat heeft. Ontdoe de stronk van alle blaadjes en uitgedroogde stukjes en snijd hem in kleine blokjes. Bak de spekreepjes gaar (bak ze niet uit). Snijd de ui klein en fruit deze bij het spek aan. Kook de broccoliroosjes en blokjes in ruim water gaar, ongeveer 5 minuten in kokend water. Pers de knoflook en voeg deze aan het gefruite uitje toe. Zet het vuur wat hoger en gaar de pasta al tossend nog 3 minuten verder. Vuur weer laag en peper en zout naar smaak toevoegen. Maak de borden op en kruimel de geitenkaas erover.

Serveersuggesties

Grill de geitenkaas met honing. Neem een andere groente.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pasta geitenkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Met glutenvrije pasta prima geschikt!
    Gm gaf dit recept op 22 januari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven