Allergie informatie: Pasta met brocolli in een saus van geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram fusilli
- 800 gram broccoli roosjes
- 75 gram gezouten cashewnoten
- 1 bekertje creme fraiche (125 milliliter)
- 200 gram zachte geitenkaas (met of zonder honing)
- 1 eetlepel honing
- zout
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met brocolli in een saus van geitenkaas
- Allergieen informatie