Allergie informatie: Pasta met garnalen in zelfgemaakte tomaten- en groentensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6/8 rijpe smakelijke (bijvoorbeeld- roma- of pruim-) tomaten
- 2 grote uien
- 2 paprika's
- 1 courgette
- 500 gram rauwe grote ongepelde tijgergarnalen
- verse pasta (uit de supermarkt of vers gemaakt)
- 1 bouillonblokje
- (vloeibare) boter
- extra vergine olijfolie (bijvoorbeeld carbonel robusta)
- zout
- peper
- kaneel
- balsamico-azijn/crema de balsamico (optioneel)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin