Allergie informatie: Pasta met spinazie en salami
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram diepvries spinazie à la crème
- 5 cl olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 150 gram champignons
- 2 volle eetlepels crème fraîche
- 150 gram licht gezouten, verse salami in dikke plakken van ca. 4 mm
- 150 gram gekookte, magere ham in dikke plakken van ca. 4 mm
- 1 eetlepel gehakte basilicum
- 400 gram pasta naar keuze
- 200 gram geraspte kaas, b. v. Gouda belegen
- vers gemalen zwarte peper
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met spinazie en salami
- Allergieen informatie