Allergie informatie: Pasta met zalmgarnalen saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pasta
- 200 gram snippers gerookte zalm
- 250 gram gepelde garnalen
- 60 gram bloem
- 60 gram boter
- 6 deciliter melk
- 1/8 liter crème fraiche
- peper
- zeezout
- 1 eetlepel fijngehakte dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met zalmgarnalen saus
- Allergieen informatie