Allergie informatie: Pasta met zalmreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- tagliatelle of een andere pasta
- 3-4 rijpe ontvelde tomaten, klein gesneden
- 3 lente-uitjes, in smalle ringetjes gesneden
- 50 gram olijfolie (of boter)
- 40 gram bloem
- 0,5 liter bouillon van bouillonblokje (vis of kip)
- 250/300 gram gerookte zalmsnippers
- klein bekertje crème fraîche
- beetje citroensap
- dille, fijngesneden
- geraspte kaas, bijvoorbeeld Parmezaanse
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pasta met zalmreepjes
- Allergieen informatie