Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne alla Carbonara recept
Penne alla Carbonara recept

Penne alla Carbonara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne in ruim water met zout volgens de aanwijzingen verpakking
Verhit intussen in de koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes knapperig uit. Klop de eidooiers met de slagroom en de helft van de geraspte kaas los.
Giet de pasta af. Doe de pasta bij het spek in de pan. Schep meteen (op laag vuur!!) het eimengsel erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de penne direct met de Parmezaanse kaas.

Serveersuggesties

Voeg met de penne stukjes beetgare groene asperges of knapperige doperwtjes (diepvries) toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne alla carbonara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven