Allergie informatie: Penne carbonara
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram penne
- 500 gram broccoli, in roosjes en de steel in stukjes
- peper
- zout
- 250-300 gram gerookte spekreepjes
- 4 grote eidooiers
- 100 milliliter slagroom
- 150 gram geraspte kaas (bijv parmezaan)
- 2 zakken rucola (75 gram)
Meer Recepten
- Tomaten-pennesalade
Met penne, tomatenblokjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Pasta met zalm, spinazie en citroen
Met spinazie, zalm en penne uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - jodiaanstoot - Penne met spekjes en broccoli
Met broccoli, witbrood en penne uit Albanie
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - JuniperMana - Penne met tonijn, geroosterde paprika en gedroogde tomaatjes
Met penne, groene olijven en tonijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Pastasalade met zalmfilet
Met zalmfilet, penne en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Maaltijdsalades - breemer
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne carbonara
- Allergieen informatie