Allergie informatie: Penne met pompoen en kaneelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram pompoen geschild, zonder zaadjes en in blokjes gesneden
- 500 gram penne
- 25 gram boter
- 1 fijngesnipperde ui
- 2 uitgeperste teentjes knoflook
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 2,5 deciliter room
- 1 eetlepel honing
- 35 gram versgeraspte parmezaanse kaas
- vergehakte bieslook voor garnering
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Penne met pompoen en kaneelsaus
- Allergieen informatie