Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met postelein en pancetta recept
Penne met postelein en pancetta recept

Penne met postelein en pancetta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verhit in een koekenpan de pancetta (geen olie toevoegen) tot het knapperig is (duurt ongeveer 5 minuten).
Schep de penne om met de postelein, 4 eetlepels ollijfolie en een uitgeperst teentje knoflook.
Schep er de pancetta door en bestrooi het royaal met de geraspte Parmezaanse kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met postelein en pancetta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven