Allergie informatie: Pittige vispasta
Terug naar het receptIngrediënten
- spaghetti
- olijfolie
- div. vissoorten (b.v: mosselen, tilapia filet, garnalen, kabeljauw etc.)
- 1 chili pepertje
- 1 ui
- 2 of 3 teentjes knoflook
- scheutje witte wijn
- 2 a 3 sla-uitjes (fijngesneden)
- ca 6 cherry tomaatjes (halveren)
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Pittige vispasta
- Allergieen informatie