Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ravioli rossi met puntpaprika en venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit het genipperde uitje in de olie in een hapjespan ongeveer 3 minuten lang. Voeg de paprika en venkel toe en bak dit al omscheppend nog eens 8 minuten op een middelhoog vuur.
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
Voeg de creme fraîche en wijn aan het groentemengsel toe en breng het op smaak met peper en zout. Laat het 3 minuten pruttelen.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep er de groenten over. Schaaf de kaas grof over de borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ravioli rossi met puntpaprika en venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven