Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige marcaroni met vlees in witte wijn recept
Romige marcaroni met vlees in witte wijn recept

Romige marcaroni met vlees in witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in blokjes snijden. Peper en zout erover doen en dan bedekken met bloem. Margarine in de pan en het vlees dicht schroeien in 5 minuten. Afblussen met witte wijn en ongeveer een half uur laten sudderen. Af en toe omroeren. Pas op voor aanbranden. 5 minuten voor het einde de champignons erbij doen. 2 minuten voor het einde de geraspte kaas erbij doen. Marcaroni gaar koken en afgieten. Daarna alles bij elkaar gooien, van het gas af en de room erbij doen. eet smakelijk.

Serveersuggesties

Ander varkensvlees is ook mogelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige marcaroni met vlees in witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven