Allergie informatie: Spaghettini met zalm en pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram spaghettini
- 1 blik roze zalm (418 gram)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 courgette, in halve plakken
- 2 eetlepels pesto rosso
- 1 bekertje crème fraiche (200 milliliter)
- 300 gram tuin- erwten extra fijn ( diepvries 450 gram)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Spaghettini met zalm en pesto
- Allergieen informatie