Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tagliatelle met gerookte zalm en  pesto-roomsaus recept
Tagliatelle met gerookte zalm en  pesto-roomsaus recept

Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzing verpakking.
Snijd de zalm zo nodig klein.
Snijd de kerstomaatjes in vieren.
Verwarm de crème fraiche in een pannetje met de gedroogde tomaat en pesto en roer af en toe. Voeg de zalm toe en warm het geheel ca. 1 minuut door. Breng de saus pittig op smaak met zout en cayennepeper.
Laat de pasta goed uitlekken in een vergiet en doe hem terug in de pan. Meng eerst de saus door de pasta en vervolgens de kerstomaatjes.

Serveersuggesties

Lekker met een gemengde salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven