Allergie informatie: Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- tagliatelle
- 500 gram zalmsnippers
- 500 gram spinazie (diepvries)
- 200 gram garnalen
- 2 pakjes roomsaus
- 600 milliliter water
- 1 teentje knoflook
- bieslook
- lente ui
- peper
- zout
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Pastagerechten
- Tagliatelle met zalm, garnalen en spinazie
- Allergieen informatie