Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tarly schotel met broccoli, ansjovis en tonijn recept
Tarly schotel met broccoli, ansjovis en tonijn recept

Tarly schotel met broccoli, ansjovis en tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tarly volgens de gebruiksaanwijzing koken. Broccoli wassen en in roosjes verdelen, stelen schillen en in stukjes snijden. Broccoli 3 min. met weinig zout koken, afspoelen en in vergiet uit laten lekken. Kookvocht opvangen. Knoflook pellen en snipperen, peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in kleine stukjes snijden. Tonijn uit laten lekken. In een pan olie van de ansjovis schenken en verhitten. De knoflook met peper 3 min. laten fruiten. De ansjovis in stukjes snijden en de laatste min. mee laten fruiten Broccoli, tonijn en citroensap erdoor roeren en meewarmen. Eventueel wat water toevoegen. Het broccoli mengsel met zout op smaak brengen. Dan het broccolimengsel door tarly scheppen en serveren. Lekker met ijsbergsla en yoghurtdressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tarly schotel met broccoli, ansjovis en tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven