Allergie informatie: Volkoren penne met een saus van aubergine, mascarpone en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram volkoren penne
- 2 aubergines, schoongemaakt en in blokjes gesneden
- 185 gram tomaat-mascarponesaus (pot)
- 15 gram verse basilicum (15 g)
- 150 gram mozzarella (kaasbolletjes)
- 4 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie