Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Plaattaart met spinazie en tomaat recept
Plaattaart met spinazie en tomaat recept

Plaattaart met spinazie en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 C. Op bakplaat bodem met opstaande rand maken door deegplakjes naast elkaar te leggen en naden goed dicht te drukken. Met vork enkele gaatjes in deeg prikken. Bestrijk het deeg met de tapenade.
Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de helft van de spinazie toe en laat al omscheppend slinken. Voeg de rest van de spinazie toe, laat slinken en doe in een vergiet. Druk het vocht eruit. Verdeel de spinazie over de tapenade. Verdeel dan de paprika en de tomaat over de spinazie.
Bestrooi met peper en zout. Bestrooi met de kaas en bak in de oven in circa 25 min. goudbruin en gaar.

Serveersuggesties

Lekker met een groene salade. Je zou ook meer spinazie kunnen nemen, omdat deze flink slinkt. Belangrijk is om het vocht er goed uit te knijpen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit plaattaart met spinazie en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven