Allergie informatie: Rauwe gevulde speculaas cake
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het amandelspijs:
- 1 theelepel citroenrasp
- 100 gram amandelen
- 2 eetlepel gesmolten kokosolie extra viérge
- 1 eidooier
- schraapsel van 1 vanille stokje
- 5 geweekte dadels
- stevia druppels, naar smaak
- voor het speculaas:
- 150 gram amandelen
- 150 gram fijn gemalen walnoten
- 2 eetlepel geraspte kokos
- 6 geweekte en ontpitte dadels
- 2 eetlepel honing
- stevia druppels, naar smaak
- 1 theelepel gember
- 3 theelepels speculaas- of koekkruiden
- 1 theelepel Chinees 5 kruiden poeder
- beetje zout
- 2 eetlepel gesmolten kokosolie extra viérge
- voor de versiering :
- amandelschaafsel
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Raw food
- Rauwe gevulde speculaas cake
- Allergieen informatie