Allergie informatie: Babi Ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 teentjes knoflook
- 3 grote uien
- 1 blokje kippenbouillon
- 1 pak (gewone) chips
- 1 pond hamlappen
- ketjap
- twee eetlepels tomatenketchup
- een scheutje water (klein beetje !)
- peper & zout
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Babi ketjap
- Allergieen informatie