Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip-kerrie schotel recept
Kip-kerrie schotel recept

Kip-kerrie schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in reepjes. Meng de kerriepoeder met de olijfolie en een klein beetje ketjap. Schep de kipfilet door de marinade en laat dit minstens 10 minuten staan. Snijd de paprika in reepjes en maak de bospaddestoelen schoon, de grote halveren. Doe wat olijfolie in een wokpan en bak hierin de kipfilet snel bruin. Voeg dan de bospaddestoelen en de paprika toe en bak dit ongeveer 2 minuten mee. Schenk de kokosmelk er bij en laat dit op een zacht vuur in 10 minuten inkoken. Komkommersalade: Schil intussen de kommer en snijd deze in dunne plakjes. Meng in een schaal de suiker en azijn en blijf roeren tot de suiker is opgelost. Schep hier de schijfjes komkommer door. Maak de komkommersalade af met een theelepel mediteraanse kruiden.

Serveersuggesties

Lekker met basmatirijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip-kerrie schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven