Allergie informatie: Paella Valenciana
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tomaten
- 1 rode of groene paprika
- 200 gram sperziebonen
- 200 gram witte bonen (garrafo) of groene erwtjes
- 1 middelgrote, witte ui
- 200 gram kleine pijlinktvisjes
- 1 braadkip of konijntje (ca. 1 kg. )
- 150 gram chorizoworst
- 1,5 deciliter olijfolie
- ˝ theelepel paprikapoeder, scherp
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- 2 teentjes knoflook
- 400 gram rondkorrel rijst
- 1 gram saffraandraadjes
- 1,25 liter kippenbouillon
- 1 glas droge witte wijn
- 8 langoustines of gamba’s
- 200 gram mosselen (optioneel)
- 12 venusschelpjes (optioneel)
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 citroen
Meer Recepten
 Paella met garnalen Paella met garnalen
 Met garnalen, rijst en paprika uit Spanje
 4 porties - 30 minuten
 Rijstgerechten - lieffie18
 Paella Valenciana Paella Valenciana
 Met rijst, saffraan en konijn uit Spanje
 4 porties - 2 uur
 Rijstgerechten - paellavalenciana
 Paella (snel en simpel) Paella (snel en simpel)
 Met zeevruchten, rijst en tomatenpuree uit Spanje
 4 porties - 40 minuten
 Ovenschotels - Miss-piggy02
 Paella uit Valencia Paella uit Valencia
 Met risottorijst, kip en black tiger garnalen uit Spanje
 4 porties - 40 minuten
 Rijstgerechten - armina
 Hollandse paella Hollandse paella
 Met rijst, rookworst en bouillon uit Nederland
 4 porties - 20 minuten
 Rijstgerechten - fabita
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Paella valenciana
- Allergieen informatie





