Allergie informatie: Garnalen met pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram garnalen, gepeld
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd, fijngehakt
- 3 ovale tomaten, ontveld, zaadlijsten verwijderd, in blokjes
- 50 milliliter witte wijn
- 200 gram pappardelle (brede bandpasta)al dente
- 2 eetlepels groene pesto
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Roerbakgerechten
- Garnalen met pesto
- Allergieen informatie