Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tortilla met roerbakgroenten en tofu recept
Tortilla met roerbakgroenten en tofu recept

Tortilla met roerbakgroenten en tofu


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Uien pellen en snipperen. Bonen laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu 3 min. roerbakken. Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min. roerbakken. Bonen toevoegen en nog 2 min. verwarmen. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Salsa door groentemengsel scheppen. Tortilla's op vier diepe borden leggen. Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien. Lekker met groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tortilla met roerbakgroenten en tofu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven