Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijviestamppot recept
Andijviestamppot recept

Andijviestamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak in een koekenpan de spekjes uit.
Kook de aardappelen gaar volgens bereidingswijze. Giet deze af en voeg hier de boter en een flinke scheut melk aan toe: stamp de aardappelen fijn. Voeg de spekjes (met jus) en andijvie toe en roer deze door de warme aardappelmassa. Breng op smaak met zout en peper.

Voor de gehaktbal:
Meng het gehakt met het ei, fijngestampte crackertjes, ui en een theelepel gehaktkruiden. Draai er mooie gehaktballen van en bak deze in een ruime hoeveelheid bakboter gaar in de koekenpan (15 minuten)

Serveersuggesties

In plaats van een bal gehakt kan je ook een stuk rookworst bij de stamppot serveren. Eventueel kan je de andijvie even kort koken voor je deze bij de aardappelen doet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijviestamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven