Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Preistampot met ananas recept
Preistampot met ananas recept

Preistampot met ananas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De aardappels met wat zout gaar koken. Intussen de hamblokjes op een laag vuur bruin bakken en uit de pan halen. De prei en de paprika in het achtergebleven vet roerbakken. De aardappels afgieten, melk en margarine toevoegen en fijn stampen. Ananas afgieten (sap bewaren). Prei, paprika en ananas door de aardappels scheppen. De stampot in een schaal doen en de hamblokjes erover verdelen. Jus maken met 100ml water en 150 mililiter ananassap.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit preistampot met ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven