Allergie informatie: Romige spitskoolstamppot
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo kruimige aardappelen
- 1 spitskooltje
- 3 uien
- roomboter
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 250 milliliter kookroom of slagroom
- 250 milliliter melk
- 300 gram feta
- 300 gram spekreepjes
- 2 friszure appels (met rode schil)
- 0,5 zak tortillachips
- 100 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm - Romige mandarijn met hulp sapcentrifuge
Met nectarines en mandarijne uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Strakke blik cocktail
Met sinaasappels, appel en wortelsap uit Nederland
3 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk - Thaise runderpoulet met groene curry
Met runderpoulet, groene curry en hoisinsaus uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Vlees - louca
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Romige spitskoolstamppot
- Allergieen informatie