Allergie informatie: Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 200 gram Provençaals gekruide runderreepjes
- 2 zakjes aardappelpuree à la minute (pak 3 zakjes à 58 gram van Maggi)
- 450 gram spinazie (diepvries)
- 3 eetlepels gemalen oude kaas (zakje à 150 gram)
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stamppotten
- Spinaziepureepotje met provençaalse runderreepjes
- Allergieen informatie