Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf bourgignon recept
Boeuf bourgignon recept

Boeuf bourgignon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het spek bruin. Fruit de uien en de knoflook mee. Haal alles uit de pan en bak het rundvlees in het achtergebleven olie goudbruin. Giet langzaam onder goed roeren de rode wijn toe. Voeg vervolgens het ui-spekmengsel tezamen met de plakjes wortel aan het vlees toe. Stoof het vlees in 2 uur gaar. Voeg de champignons. zilveruitjes en vervolgens de mix voor hachee met 3 deciliter water en laat het gerecht nog 20 minuten sudderen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boeuf bourgignon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven