Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenschotel met groenten en vruchten recept
Bonenschotel met groenten en vruchten recept

Bonenschotel met groenten en vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de witte bonen met het week water en zout in 45 min. half gaar of in de snelkookpan 7 minuten. Leg hierop het spek, aardappels, sperziebonen, wortels, peper en zout. 10 minuten laten koken, in snelkookpan 5 minuten. Leg dan de appels en peren er op, reken 20 min. om alles gaar te koken, in een snelkookpan is dit 8 minuten. Kijk en probeer eerst of alles gaar is. Fruit de uien, haal het spek eruit en snijd in stukken. Terug in pan met uien en meng alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Schenk wat vocht uit de pan en meng hier een 1/2 tablet bouillonblokje door (dit zet je op tafel als jus).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonenschotel met groenten en vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven